RezinaSocial

O nouă tragedie la Rezina

O nouă tragedie la Rezina

   Pe 16 septembrie doi bărbaţi au decedat la o întreprindere de uscare a prunelor.

După cum ne-a relatat Elena Băetrău, ofiţer de poliţie, o persoană anonimă a comunicat prin telefon la IP Rezina că 2 persoane au căzut într-o fântână. 

  La faţa locului poliţiştii au stabilit că pe teritoriul unei întreprinderi care usucă prune un angajat în vârstă de 46 de ani a coborât într-un rezervoar să colecteze cu o căldare rămăşiţele rămase după evacuarea deşeurilor.

Văzând că respectivul nu dă de ştire, un alt bărbat cu vârsta de 24 de ani a coborât să-l ajute. Dar nici acesta nu a reuşit să iasă. Despre cele întâmplate a fost anunţat serviciul de urgenţă 112. La scurt timp la faţa locului au ajuns echipajele serviciilor de asistenţă medicală urgentă  şi situaţii excepţionale Rezina  care au scos cadavrele bărbaţilor din rezervoar.

  Potrivit sursei citate, colaboratorii serviciilor respective consideră în prealabil că bărbaţii s-ar fi intoxicat cu produse ale fermentării prunelor. Rezervoarul de acumulare a deşeurilor menagere este situat într-o încăpere auxiliară destinată pentru acumularea deşeurilor de pe urma spălarii şi prelucrării prunelor.

Rezervoarul este un vas cu capacitatea de 3mx3m în care se pătrunde printr-o cavitate cu ramă şi capac din metal cu diametrul de 1 m şi o scară.

  Cadavrele au fost expediate la Serviciul de Medicină  Legală Orhei pentru stabilirea cauzei decesului.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close