RezinaSocial

O nouă tragedie la Rezina

O nouă tragedie la Rezina

   Pe 16 septembrie doi bărbaţi au decedat la o întreprindere de uscare a prunelor.

După cum ne-a relatat Elena Băetrău, ofiţer de poliţie, o persoană anonimă a comunicat prin telefon la IP Rezina că 2 persoane au căzut într-o fântână. 

  La faţa locului poliţiştii au stabilit că pe teritoriul unei întreprinderi care usucă prune un angajat în vârstă de 46 de ani a coborât într-un rezervoar să colecteze cu o căldare rămăşiţele rămase după evacuarea deşeurilor.

Văzând că respectivul nu dă de ştire, un alt bărbat cu vârsta de 24 de ani a coborât să-l ajute. Dar nici acesta nu a reuşit să iasă. Despre cele întâmplate a fost anunţat serviciul de urgenţă 112. La scurt timp la faţa locului au ajuns echipajele serviciilor de asistenţă medicală urgentă  şi situaţii excepţionale Rezina  care au scos cadavrele bărbaţilor din rezervoar.

  Potrivit sursei citate, colaboratorii serviciilor respective consideră în prealabil că bărbaţii s-ar fi intoxicat cu produse ale fermentării prunelor. Rezervoarul de acumulare a deşeurilor menagere este situat într-o încăpere auxiliară destinată pentru acumularea deşeurilor de pe urma spălarii şi prelucrării prunelor.

Rezervoarul este un vas cu capacitatea de 3mx3m în care se pătrunde printr-o cavitate cu ramă şi capac din metal cu diametrul de 1 m şi o scară.

  Cadavrele au fost expediate la Serviciul de Medicină  Legală Orhei pentru stabilirea cauzei decesului.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker