Politic

Dodon: Guvernul Chicu la sigur nu va demisiona până la alegerea președintelui

Dodon: Guvernul Chicu la sigur nu va demisiona până la alegerea președintelui.

„Guvernul Chicu nu pleacă în demisie până la sfârșitul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Nu va fi demis până la sfârșitul campaniei electorale. Acest Guvern rămâne și își îndeplinește atribuțiile, așa cum este acum, cel puțin până la sfârșitul campaniei pentru prezidențaile”, a declarat Igor Dodon.

Dodon, ține să menționeze că are unele nemulțumiri față de activitatea Guvernului pe anumite domenii, însă a refuzat să le numească: „Eu am întrebări multe față de acest Guvern, dar haideți să ne imaginăm că era Guvernul de anul trecut.

Guvernul este criticat de unii, pentru că situația este dificilă, acest Guvern găsește posibilitatea să susțină cheltuielile bugetare, salariile, pensiile, 1600 de lei pentru fiecare pensionar cu pensia mai mică de 3000 de lei, a găsit 1 miliard de lei, să nu stopeze reparația drumurilor, să vină cu majorarea salariilor la medici.

Nimeni nu este perfect, toți fac greșeli, și președintele țării face greșeli, inclusiv eu. Cred că pe unele segmente se poate merge mai eficient, dar nu le voi numi, se va interpreta că cer demisia cuiva, sunt discuțiile noastre interne. O oră și jumătate am discutat cu premierul, sunt domenii unde trebuie de impulsionat”, a precizat acesta.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close