Politic

Dodon: Guvernul Chicu la sigur nu va demisiona până la alegerea președintelui

Dodon: Guvernul Chicu la sigur nu va demisiona până la alegerea președintelui.

„Guvernul Chicu nu pleacă în demisie până la sfârșitul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Nu va fi demis până la sfârșitul campaniei electorale. Acest Guvern rămâne și își îndeplinește atribuțiile, așa cum este acum, cel puțin până la sfârșitul campaniei pentru prezidențaile”, a declarat Igor Dodon.

Dodon, ține să menționeze că are unele nemulțumiri față de activitatea Guvernului pe anumite domenii, însă a refuzat să le numească: „Eu am întrebări multe față de acest Guvern, dar haideți să ne imaginăm că era Guvernul de anul trecut.

Guvernul este criticat de unii, pentru că situația este dificilă, acest Guvern găsește posibilitatea să susțină cheltuielile bugetare, salariile, pensiile, 1600 de lei pentru fiecare pensionar cu pensia mai mică de 3000 de lei, a găsit 1 miliard de lei, să nu stopeze reparația drumurilor, să vină cu majorarea salariilor la medici.

Nimeni nu este perfect, toți fac greșeli, și președintele țării face greșeli, inclusiv eu. Cred că pe unele segmente se poate merge mai eficient, dar nu le voi numi, se va interpreta că cer demisia cuiva, sunt discuțiile noastre interne. O oră și jumătate am discutat cu premierul, sunt domenii unde trebuie de impulsionat”, a precizat acesta.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker