Evenimente

Au venit să vadă unde îşi vor face studiile

Ziua Ușilor Deschise este un eveniment notoriu pentru micuţii care vor veni la 1 septembrie în clasa I și pentru părinții acestora.

Micuții au făcut cunoștință cu Stema, Drapelul și Imnul Liceului Teoretic „Ioan Sărbu”, au fost primiți cu drag în Casa mare a liceului, au vizitat sălile de clasă, sala de sport, cantina, sala de forță, Centrul de resurse, biblioteca, sala de box.

Împreună cu părinții și bunicii, micuţii au fost întămpinați cu aplauze și flori în sala de festivități, unde s–a desfășurat un concert pregătit de elevii claselor primare.

La rândul lor, micuții de la Grădinița „Paradisul copilăriei”, sub egida directoarei, dna Natalia Balan, și educatoarelor, dnele Larisa Morari și Tatiana Ionașcu, au demonstrat că sunt demni de a fi elevi în clasa I ai Liceului Teoretic „Ioan Sărbu”. Ei au cântat sub acompaniamentul dnei Lucia Trambaci, au dansat polca și valsul, au recitat poezii. După manifestație s-a desfășurat o conferință cu părinții, cadrele didactice, psihologul școlar, unde părinților li s-a vorbit despre condițiile de înscriere a copiilor în clasa I în anul școlar 2017-2018, particularitățile psihologice ale perioadei de trecere de la grădiniță la școală, modul nou de notare a elevilor prin descriptori.

Galina Platon, directoarea Liceului „Ioan Sârbu”, s. Ignăței

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker