Evenimente

Horoscop 3-9 aprilie

Berbec: Luni concentrează-te asupra chestiunilor gospodărești și cele în raport cu cei dragi. Marți, miercuri și duminică ai grijă de planul sentimental. Petrece mai mult timp în compania persoanei iubite.   

Taur: Vineri și sâmbătă, dedică cea mai mare parte a timpului persoanei iubite și/sau celor mici într-o activitate ori chiar mai multe care vă plac tuturor.

Gemeni: Vineri și sâmbătă, în vizorul tău ar trebui să se regăsească familia, dar mai ales părinții. Invită-i la tine, vizitează-i sau măcar sună-i. Duminica se recomandă a fi petrecută în doi cu partenerul.

Rac: Joi și duminică, ar trebui să te preocupe mai mult viața de cuplu. Dacă la mijlocul săptămânii se anunță momente pline de liniște și armonie pe plan social și sentimental, duminică s-ar putea ca serviciul tău sau al lui să se interpună între voi.

Leu: De joi începând, pentru câteva săptămâni, nativii/ele acestei zodii care încearcă să-l cucerească pe acel cineva pe care au pus ochii pot întâmpina unele obstacole, ajungând mai greu la inima lui. Flacăra pasiunii se domolește în cuplu.

Fecioara: Venus de luni în casa parteneriatelor poate avea un efect favorabil asupra vieții de cuplu, așternând liniștea și armonia asupra relației. nu același lucru se poate spune despre atmosfera în familie în perioada următoare. Saturn poate duce la escaladarea tensiunilor. 

Balanţa: De joi începând, Saturn se deplasează în sens aparent invers prin casa comunicării și a apropiaților din horoscopul tău general. Menținerea unui contact stabil cu apropiaţii ar putea constitui o provocare în săptămânile care urmează. Bazează-te mai mult pe gesturi decât pe cuvinte.

Scorpion: Duminică, Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul tău, fapt pentru care starea ta de spirit ar putea suferi modificări destul de mari în raportl cu cei dragi, dar mai ales cu persoana iubită. Nu lăsaţi ca situația să se agraveze.

Săgetător: De joi încolo, există posibilitatea să te faci plăcut/ă cu mai multă dificultate decât în mod normal, fapt pentru care se recomandă să te bazezi mai mult pe fapte decât pe abilitatea ta de a flirta. S-ar putea ca altfel să nu reușești să cucerești pe acel cineva special sau va fi greu să-i retrezești celui drag interesul în persoana ta.

Capricorn: În intervalul luni-joi, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general. Atenția ta ar trebui să se îndrepte pe acest plan săptămâna aceasta. Iată așadar o oportunitate de a pune lucrurile în oridine – sorți de izbândă vei avea dacă încerci să dai dovadă de mai multă căldură şi sensibilitate faţă de partener.

Vărsător: De joi până sâmbătă, Luna se mișcă prin casele cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomdă să acorzi mai mult interes acestui sector al vieții tale de la mijlocul acestei săptămâni încolo. Caută așadar să vezi cum ai putea îmbunătăți lucrurile pe acest plan, mai ales dacă nu treci printr-o perioadă tocmai bună cu persoana iubită. Găsește soluția cea mai bună. 

Peşti: De vineri până duminică, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul tău general, Ar fi de dorit să te implici mai mult în acest sector de viață la sfârșit de săptămână. Nu ți-ar strica așadar să petreci mai mult timp cu persoana iubită, bucurându-vă de activitățile care odinioară vă făceau amândurora plăcere. Reaprindeți flacăra.

Astrodex.ro

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker