Politic

Deputații Vladimir Andronache și Eugen Nichiforciuc, ar fi încercat să adere la formațiunea politica Pro Moldova, însă aceștia nu au fost primiți

Deputații Vladimir Andronache și Eugen Nichiforciuc, ar fi încercat să adere la formațiunea politica Pro Moldova, însă aceștia nu au fost primiți.

Motivul: Ar avea viziuni politice apropiate de Partidul Socialiștilor și ar fi mințit în privința foștilor colegi, menționează Candu.

„Noi avem viziuni diferite. Nu cred că suntem compatibili politic. Cu Eugeniu Nichiforciuc am avut și confruntare de poziție. A mai fost la câteva emisiuni, a mințit în privința mea și a colegilor.

Am mai spus că, mai în glumă mai în serios, pe culoarele parlamentului m-a întrebat: Dar eu când pot să vin în Pro Moldova?”. I-am spus că: „Mă scuzi, dar tu nu ai ce căuta în Pro Moldova”. –Ei sunt mai apropiați de PSRM? – Da. Probabil au comunicare mai bună cu socialiștii, probabil viziune politică”, a menționat Candu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker