PoliticSocial

Chicu: Am tăiat în jur de 200 milioane de lei pentru reparația drumurilor

Chicu: Am tăiat în jur de 200 milioane de lei pentru reparația drumurilor

Premierul Ion Chicu a declarat astăzi că din cheltuileile pentru reparația drumurilor prevăzute în bugetul de stat au fost tăiate 200 de milioane de lei, bani din surse externe.

În urma rectificării bugetului pentru anul 2020 din cheltuielile pentru reparația drumurilor au fost tăiate circa 200 de milione de lei.

Proiectul „Drumuri Bune” nu a fost atins, a declarat Ion Chicu după ședința tradițională de luni cu șeful statului Igor Dodon și președinta Parlamentului Zinaida Greceanâi. 

Am tăiat cheltuieli care din perspectiva analizei de astăzi nu vor fi executate până la sfârșitul anului. În total de la drumuri s-au tăiat în jur 200 de milioane de lei, dar asta nu ține de programul „Drumuri bunuri”, este vorba despre drumuri finanțate din surse externe, la acelea de exemplu la care nu s-a reușit cu concursurile internaționale pentru desemnarea câștigătorilor și avem certitudinea că nu vor fi valorificate până la sfârșitul anului”, a menționat Ion Chicu.

Sursa
jurnal.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker