Evenimente

Orașul Rezina își schimbă haina verde

Primăvara curentă, în oraşul Rezina a fost autorizată defrişarea unui număr mare de arbori bătrâni sau cu starea fiziologică degradantă, care prezentau pericol de prăbuşire. Au scăpat orăşenii şi de o bună parte din plopii care făceau puf. Pentru a restabili frumuseţea peisajului, dar şi starea de confort a locuitorilor, rămaşi pentru un timp fără umbra deasă din preajma blocurilor şi de pe alei, în locul pomilor tăiaţi au fost şi vor mai fi încă plantaţi alţii. Campania de înverzire este în toi. Câţi arbori vor fi plantaţi? Căror specii li se dă preferinţă? Ce s-a făcut cu lemnul colectat? Ce se mai aude referitor la viitorul parc-dendrariu?  

Un material la temă citiţi în numărul viitor.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker