Social

Incendiu de proporții în raionul Șoldănești. Peste 100 hectare de iarbă uscată au fost cuprinse de flăcări

Incendiu de proporții în raionul Șoldănești. Peste 100 hectare de iarbă uscată au fost cuprinse de flăcări.

Incendiu de proporții în localitatea Cobâlea, raionul Șoldănești. La fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri.

Potrivit IGSU, citat de agora.info, peste 100 hectare de iarbă uscată au fost cuprinse de flăcări într-o fâșie forestieră, iar circumstanțele arderii urmează a fi stabilite. 

Angajații IGSU au localizat incendiul fără ca acesta să obțină răspândire. La fel, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 87 situații de risc, dintre care în 53 de situații este vorba de lichidarea focarelor. 

Pompierii avertizează că folosirea focului la nimicirea resturilor menajere, dar și lăsarea acestuia fără supraveghere poate provoca incendii de proporții. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker