Evenimente

Poliţişti şi ecologişti, la sădit pomi în parc

Poliţişti şi ecologişti din raionul Şoldăneşti au plantat peste o sută de arbori în parcul din oraş, în cadrul activităţilor de salubrizare. Ei sunt primii care au răspuns la îndemnul primăriei de a face mai verde oraşul în care trăiesc. Pentru câteva ore, oamenii legii şi inspectorii de la ecologie au uitat de obligaţiunile lor de serviciu şi s-au înarmat cu hârleţe.

 

Ion Cuculescu, primarul oraşului Şoldăneşti, a spus că, actualmente, în parc sunt mulţi copaci care trebuie tăiaţi, pomii bătrâni prezentând pericol de prăbuşire. Unul deja a căzut şi a distrus acoperişul scenei de vară.

În prima zi, în parcul din Şoldăneşti au fost sădiţi circa o sută de copăcei. La activitatea de înverzire a localităţii au participat şi câţiva studenţi de la Colegiul de Ecologie din capitală, care fac practica la Şoldăneşti.

Potrivit lui Leonid Paierele, şeful Inspecţiei Ecologice Şoldăneşti, pe parcursul lunii aprilie, în raion vor avea loc mai multe acţiuni de salubrizare. La final va fi desemnată cea mai salubră localitate şi cea mai salubră instituţie din oraş.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker