Evenimente

Turneu pentru Cupa Ambasadorului Slovaciei

Circa 50 de sportivi de la Școala sportivă republicană specializată de lupte „A. Doga” (Chișinău), Clubul sportiv „Maister Koryo International” (Chișinău), Școala sportivă pentru copii și juniori Telenești, Clubul sportiv ”Art Sport”, Gimnaziul „N. Popa” din Verejeni, dar și din comunele Sărătenii Vechi și Branzenii Vechi, satele Mândra, Codrul Nou, Negureni și Țânțăreni şi-au măsurat sâmbătă puterile în cadrul ediției a treia a turneului la taekwondo WTF pentru Cupa Ambasadorului Republicii Slovacia, care s-a desfăşurat la Liceul Teoretic ”Vasile Anestiade” din Sărătenii Vechi.

Oaspeți ai competiției au fost Excelența Sa Robert Kirnag, Ambasadorul Republicii Slovacia în Moldova, Iurie Popovici, consulul onorific al R. Slovacia la Chișinău, Iurie Tulgara, primarul de Sărătenii Vechi, Igor Legaci, directorul Școlii sportive din Telenești ş.a.  

În urma unor confruntări de toată frumusețea, echipa CS ”Art Sport” s-a situat pe primul loc, cea de la Gimnaziul „N. Popa” a ocupat locul II, iar CS „Maister Koryo International” și Școala sportivă republicană specializată de lupte „A. Doga” au împărțit locul III.

Echipele au fost decorate cu diplome, medalii, cupe și premii bănești. Cel mai bun sportiv a fost decorat cu diplomă, cupă și un premiu bănesc de 500 de lei.

”Suntem la a treia ediție a acestui turneu, competiție sprijinită de către APL și DGE Telenești. Aducem mulțumiri primarului de Sărătenii Vechi I. Tulgara, Ambasadorului R. Slovaciei în R. Moldova R. Kirnag, directoarei LT „V. Anestiade” N. Nistor precum și tuturor celor care au contribuit la buna organizare și desfășurare a acestui eveniment cultural-sportiv”, a declarat pentru ”C” Vasile Grosu, președintele Clubului sportiv ”Art Sport”, unul din organizatorii  turneului.

Ion Cernei

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker