Evenimente

De Ziua Mondială a Sănătăţii la Rezina se va vorbi despre depresie

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii – 7 aprilie, Centrul de Sănătate Publică (CSP) Rezina desfăşoară mai multe activităţi. 

Potrivit directoarei CSP, Alina Chirtoacă, azi, în scuarul din bd. Şciusev, specialişti de diverse profiluri medicale vor fi prezenţi între orele 10-13, pentru a discuta cu cetăţenii la tema: „Depresia! Hai să vorbim!” şi a le acorda ajutor practic.

Sub egida Consiliului Raional Rezina se va desfăşura conferinţa „Suntem sănătoşi prin implicare”, în cadrul căreea se va discuta despre indicatorii de sănătate din raion în comparaţie cu cei pe ţară, vor fi menţionaţi voluntarii Centrului Comunitar pentru suportul oferit bolnavilor de tuberculoză din raion, lucrătorii medicali care au participat la tratarea bolnavilor de hepatită virală C.

În imagine: Doritorii de a beneficia de o consultaţie medicală gratuită sunt invitaţi să se prezinte vineri în intervalul de timp menţionat mai sus în regunea pieţei comerciale din Rezina.

Campania de informare dedicată Zilei Mondiale a Sănătăţii mai include seminare, convorbiri, lecții organizate de centrele de sănătate din raion.

Tudor Codreanu

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker