Horoscop

Horoscop 10 septembrie. Nativii zodiei Taur, Fecioară și Capricorn se bucură de aspecte pozitive.

Horoscop 10 septembrie. Nativii zodiei Taur, Fecioară și Capricorn se bucură de aspecte pozitive.

Berbec

Ai parte de un nivel de randament ridicat, ca în ultimele două zile de altfel. Pune ceva energie deoparte pentru că zilele următoare pot să nu fie la fel de generoase cu tine din acest punct de vedere.

Taur

Pari la fel de binedispus ca în ultimele zile și continui să te înțelegi perfect cu persoana iubită. Pe de altă parte, s-ar putea să iasă scântei din cauza unor sarcini profesionale.

Gemeni

Sunt favorizate în continuare negocierile, discuțiile în vederea stabilirii de noi colaborări și a semnării de contracte.

Rac

Te-ai bucurat de mult spor la locul de muncă, iar astăzi îți vezi și roadele. Te încadrezi pentru o primă sau poate ești foarte aproape de acest prag.

Leu

Ai un tonus de milioane și poate că acest fapt se datorează atitudinii și deschiderii tale. Din senin, nu mai iei lucrurile chiar atât de în serios. De asemenea, acest final de săptămână îți dă răgaz și pentru o întâlnire romantică ori dacă ești implicat într-o relație, caută să îi propui ceva surprinzător partenerului.

Fecioară

Nu pari a fi expansiv, lucru care nu te deranjează prea tare. De fapt, îți place să stai în scorbura ta, în compania câtor mai puține persoane. Îți vei suda conexiunea cu rudele apropiate de care poate nu ai avut timp în ultima perioadă.

Balanță

Atuu-ul tău este comunicarea zilele acestea. Interacționezi bine cu grupuri, fie că este vorba despre prieteni, fie cunoștințe noi. Se întrevede o perioadă bună pentru a face pași spre visul de a avea o afacere.

Scorpion

Încep să dea roade faptele tale din ultimele zile. Ai abordat o atitudine practică și te-ai implicat în proiecte suplimentare, așa că astăzi vin veștile bune. În ritmul acesta, vei ajunge mai aproape de visul tău decât îți imaginai.

Săgetător

Ești într-o formă bună astăzi, iar asta se vede în mai multe ipostaze. Te comporți frumos cu cei din jur, ai grijă de tine și primești cu entuziasm schimbările propuse la locul de muncă. Pe scurt, te simți bine în pielea ta. În schimb, este posibil ca această stare să se termine repede, dacă nu conservi acest sentiment.

Capricorn

Te simți bine cu tine, chiar dacă ești poate mai închis decât de obicei, dar ai parte de zile bune, mai ales în raport cu ceea ce s-a întâmplat în planul vieții de familie sau al celui de cuplu. Fă pace cu ceva din trecut, cu siguranță te-ai ales cu lecția învățată, care îți va fi de mare folos.

Vărsător

Ești activ în plan social și privești viitorul cu optimism. Este o atitudine nouă cu care nu te-ai întâlnit prea des. S-ar putea să cunoști noi oameni, care să îți devină repede prieteni sau poate dai peste persoane care sunt dispuse să te ajute financiar sau cu un sfat pentru a-ți materializa un vis la care poate urma să renunți în scurt timp.

Pești

Este posibil să te întâlnești cu șanse importante de câștig sau poate să afișezi un nivel de productivitate crescut. Ți-ai găsit un ritm bun de a acționa și îți vezi în sfârșit, chiar dacă doar cu coada ochiului, traiectoria ascendentă în plan profesional. Cât despre latura sentimentală, nu o lăsa să se acopere de praf. Fii mai atent cu persoana iubită.

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker