RezinaSocial

Învinuiri absolut nefondate

Învinuiri absolut nefondate

Dreptul la replică

Acum câteva zile, ziarul CUVÂNTUL a publicat o informaţie referitoare la redeschiderea grădiniţelor din Rezina. Informaţia referitoare la persoana mea nu corespunde adevărului. Este vorba de acuzaţiile aduse de către cetăţeana Ceban Oxana (sau Tutunaru, căci exact numele nu-l cunosc deoarece nu s-a prezentat la momentul întâlnirii noastre pe 19 august 2020). Vreau să vă dau câteva explicaţii despre felul cum au decurs aceste momente.

Cetăţeana Ceban Oxana a dat buzna în instituţie fără să ţină cont că în ţară este pandemie, iar pe uşă erau acroşate informaţii ce ţin de interzicerea accesului persoanelor străine pe teritoriul grădiniţei.

În plus, pentru siguranţa copilului ei era mai bine să telefoneze fără a transporta copilul prin locuri publice. Mai cu seamă că la momentul respectiv aveam trei persoane infectate cu Covid-19 şi încercam cu colegele care erau atunci la serviciu să luăm o decizie pe această problemă.

Vreau să vă declar că eu, ca directoare, am avut întotdeauna un comportament decent cu oamenii, indiferent de pătura lor socială, mai cu seamă faţă de cei obijduiţi şi neajutoraţi, dar acuzaţiile dnei Ceban mă fac să cred că a fost trimisă intenţionat să-mi păteze onoarea.

Fără să asculte explicaţiile noastre, dânsa ne-a insultat public, înaintându-ne nişte învinuiri absolut nefondate, pentru ce ar trebui să-şi ceară scuze în mod public. Deschiderea grădiniţei în această situaţie de pandemie nu depinde de mine ca directoare şi colectivul nostru, ci de autorităţile locale şi cele centrale, situaţia care s-a creat în ţară din cauza coronavirusului. 

Moraru Cristina, directoare, Grădiniţa-creşă nr. 6, Rezina

Din partea redacţiei: Amintim că, în publicaţia “Când vor funcţiona grădiniţele în Rezina”, din numărul precedent, o  mamă din Rezina se indigna că în Rezina grădiniţele de copii rămân închise, iar directoarea Grădiniţei nr.6 ar fi avut o atitudine nepoliticoasă faţă de dumneaei când a mers să se informeze la acest subiect. 

Redacţia a trimis mesajul respectiv primarului oraşului, Simion Tatarov, solicitând comentariul dumnealui. Primarul ne-a informat că autorităţile orăşeneşti “depun eforturi pentru a relansa activitatea grădiniţelor” şi că s-a iniţiat o anchetă de serviciu referitor la scandalul de la Grădiniţa nr. 6, despre rezultatele căreia ne va informa.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker