Politic

La alegerile prezidențiale din acest an, PAS va avea observatori în toate secțiile de votare din țară

Lidera PAS, Maia Sandu, afirmă că la alegerile prezidențiale din acest an, PAS va avea observatori în toate secțiile de votare din țară

„În 2016 practic nu am avut observatori în Găgăuzia și acum oamenii de acolo ne povestesc tot felul de buletine aruncate în urne și neavând observatori nu a avut cine să împiedice aceste lucruri.

Acum vom avea observatori absolut peste tot. Noi, PAS, o să acoperim toate secțiile de vot, dar ne dorim oricum să avem această colaborare cu toți cei care luptă împotriva lui Igor Dodon. Dreapta, stânga, nu contează. Toți care vor alegeri libere”, a declarat Maia Sandu.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker