SocialTelenești

O fată de 15 ani din Telenești, căutată de rude și părinți.

O fată de 15 ani din Telenești, căutată de rude și părinți.

Munteanu Alexandrina care este născută la data de 9 noiembrie 2004, locuitoare a satului Mîndrești, raionul Telenești. Aceasta ar fi plecat pe ascuns, noaptea, într-o direcție necunoscută.

Fata are o înălțime 1.50 m, ochii cafenii, părul castaniu. Când a plecat era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri cu alb, hanorac cu fermoar de culoare negru, adidași roșii cu negru. 

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de telefon : 112; 068681195 sau 060201506.

diapruta
Foto: IP Telenești
Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker