Politic

Igor Dodon: Candidez pentru al doilea mandat pentru că țara are nevoie de un lider puternic și cu caracter

Igor Dodon: Candidez pentru al doilea mandat pentru că țara are nevoie de un lider puternic și cu caracter.

Igor Dodon, spune că a decis să meargă în campanie după ce a fost susținut de cetățeni. Potrivit lui, R. Moldova are nevoie de stabilitate, „un lider puternic și cu caracter”.

„Am luat decizia să particip la alegerile prezidențiale în urma susținerii din partea cetățenilor RM, cu ferma convingere că e necesar de a continua acele inițiative sociale și economice realizate pe perioada primului mandat. A fost unul dificil.

În prima perioadă am avut de furcă cu un regim oligarhic pe care avtrebuit să-l dăm jos, în a doua – cu pandemia, seceta și provocări de care n-a mai avut R. Moldova. Eu cred că am făcut față. În condiții de criză economică, de pandemie, cred că țara are nevoie de stabilitate, de continuarea lucrurilor bune.

Trebuie să fim foarte atenți la acei politicieni iresponsabili care se landeasă în campanie pentru a se revanșa, fiind sub tutela unor forțe externe. Cred că Moldova are nevoie de un lider puternic, cu caracter, responsabil, care respectă țara și cetățenii, care respectă valorile tradiționale și care are doar cetățenia acestui stat. Sper să fie o campanie democratică, să ne ajute Dumnezeu”, a spus Dodon după ce a depus actele la CEC.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close