Politic

Maia Sandu: Pentru Dodon și funcționărașii care îl servesc tot poporul este o povară.

Maia Sandu: Pentru Dodon și funcționărașii care îl servesc tot poporul este o povară.

Maia Sandu, a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce ieri, Nicolae Furtună, în cadrul emisiunii Punctul pe AZi la TVR Moldova, a anunțat că COVID-ul a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur.

Pentru Dodon și funcționărașii care îl servesc tot poporul este o povară. Cetățenii plecați peste hotare care au revenit acasă sunt o povară pentru Dodon. Agricultorii care privesc cu disperare câmpurile crăpate de secetă și pe care guvernarea i-a făcut „bețivi” sunt o povară pentru Dodon.

Medicii, lăsați fără echipamente și salarii, sunt o povară pentru Dodon. Oamenii bolnavi, oamenii care au murit din cauza că Dodon a gestionat atât de prost criza sunt o povară pentru el.

Dodon trebuie să-și ceară public iertare de la toate familiile care și-au înmormântat rudele dragi, părinți, bunici, copii, și de la toți oamenii care suferă și acum din cauza bolii.

Amintim că astăzi, Directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, și-a anunțat demisia. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker