Social

Nicolae Furtună, despre anularea indemnizațiilor pentru medici: accentul trebuia pus pe protecție, nu pe bani.

Nicolae Furtună, despre anularea indemnizațiilor pentru medici: accentul trebuia pus pe protecție, nu pe bani.

Șeful ANSP, Nicolae Furtună, afirmă că el din start a susținut ideea de a anula indemnizațiile de 16.000 de lei pentru lucrătorii medicali, întrucât, „accentul trebuia pus pe protecție, iar sprijinul financiar ar fi „relaxat” într-o măsură lucrătorii medicali.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi”, la TVR Moldova.

Opinia mea personală, a cetățeanului Nicolae Furtună, nu ca șef ANSP, dar cu studii epidemiologice. Noi am promovat 16.000 de lei pentru riscul la locul de muncă și persoanele au dat un „respiro”  la momentul nepotrivit și s-au infectat.

Eu am fost din start împotrivă pentru că n-am promovat intensiv să ne protejăm. În unele instituții avem cazuri unice de infectare. Pentru că oamenii, lucrând pe segmentul profilului infecțios, au știut ce înseamnă aceasta și s-au protejat pe tot parcursul pandemiei și nu s-au infecta. Și noi cumva astfel i-am ținut în mâini. Cumva aceste 16.000 au relaxat colegii”, a menționat șeful ANSP.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker