PoliticSocial

Alegătorii din Nucăreni şi-au ales noul primar

Alegătorii din Nucăreni şi-au ales noul primar

            Comisia Electorală Centrală a prezentat rezultatele preliminare ale alegerilor locale noi din data de 6 septembrie 2020 în satul Nucăreni. 

Raionul Telenești: din 425 de alegători participanți la votare, voturile între concurenți electorali au fost distribuite în felul următor:

Rusu Serghei – Partidul Democrat din Moldova – 291 de voturi;
Lașcu Sergiu – Partidul Liberal Democrat din Moldova – 52 de voturi;
Cernolev Iurie – Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” – 72 de voturi;

După confirmarea rezultatelor și validarea mandatului primarului ales de către instanța de judecată, Comisia Electorală Centrală și consiliul electoral de circumscripție vor publica rezultatul definitiv.

 Amintim, funcţia de primar al s. Nucăreni a rămas vacantă după ce Mariana Ombun, câştigătoare scrutinului din 20 octombrie 2019 a fost aleasă preşedintă a raionului Teleneşti.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker