Evenimente

Instrumente de susținere a mediului de afaceri din localitățile rurale

Secția Economie și Atragerea Investițiilor din cadrul Consiliului Raional Orhei, și-a propus să organizeze seminare de informare pentru agenții economici și persoanele interesate de lansarea unei afaceri în mediul rural.

Cu acest scop, după cum relaatează www.or.md, luni s-a desfășurat o sesiune de informare a locuitorilor satului Pohorniceni. Persoanele prezente au fost informate despre Programul de Atragere a Remitențelor în Economie „PARE 1+1”, Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET), Fondul de Garantare a Creditelor (FGC), instrument de suport a antreprenorilor în obținerea creditelor de la băncile comerciale,Programul – pilot „Femei în Afaceri”, Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol IFAD VI ş.a.

Participanții au manifestat interes, adresând întrebări și dialogând cu reprezentanții Consiliului Raional Orhei, apreciind totodată, posibilitățile reale oferite de programele menționate mai sus.

Foto simbol: agrointel.ro

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker