Util

Horoscop 10-16 aprilie

Berbec: Efectele Lunii Pline de marți se resimt și pe plan sentimental. Așa se face că-n fruntea listei tale de priorități de săptămâna aceasta ar trebui să figureze relația ta de cuplu. Atât timp cât dai dovadă de tact și diplomație în raport cu partenerul, nu se vor ivi probleme pe care să nu le puteți depăși cu fruntea sus. Trebuie să vă regăsiți respectul unul pentru celălalt.   

Taur: Miercuri și joi, Luna tranzitează casa partenerului de viață din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe viața de cuplu la mijlocul acestei săptămâni. Caută așadar să petreci mai mult timp în compania partenerului. Propuneți-vă să faceți ceva doar voi doi după programul de la serviciu.

Gemeni: Casa care găzduiește Luna Plină de marți simbolizează iubirea și relația cu copiii, indiciu că săptămâna aceasta burlacii/ițele acestui semn pot avea parte de succes în căutarea partenerului potrivit. Aceia/lea implicați/te deja într-o relație își pot recuceri persoana iubită dacă se implică suficient în relația de cuplu. Până și-n raport cu copiii lucrurile merg bine.

Rac: Luna Plină de marți vine cu provocări pe plan familial. Se anunță așadar momente tensionate care pot alunga liniștea în acest sector de viață, dar dacă te străduiești să menții situația sub control, vei reuși să eviți orice factor declanșator de conflict. Ţine de tine să favorizezi armonia în detrimentul stărilor conflictuale.

Leu: Luna Plină de marți te îndeamnă să-ți îndrepți atenția asupra relației cu rudele apropiate, prietenii vechi și vecinii. Dacă nu ai reușit să menții un contact stabil cu ei sau v-ați făcut zile fripte unii altora în ultima vreme, caută să readuci armonia în relația cu aceștia. Poate că dacă te-ai interesa mai des ce mai fac, ar vedea că-ți pasă de legătura pe care o ai cu ei.

Fecioara: Pe fondul acestei Luni Pline de marți, se prea poate să fii tentat/ă să dai dovadă de posesivitate în raport cu persoana iubită. Dacă nu-i respecți libertatea personală, înseamnă că încrederea ta în ea nu este atât de ridicată pe cât ai crezut. Nu-ți rămâne decât să reflectezi la acest lucru și să vezi dacă chiar ai motive să te îndoiești de bunele intenții ale partenerului. Poate te înșeli nițel. 

Balanţa: Luna Plină de marţi mai simbolizează și relația cu partenerul de viață, indiciu că și în viața sentimentală poți avea parte de o serie de evenimente care pot schimba, cel puțin într-o anumită măsură, climatul vieții de cuplu. Nu-ți rămâne decât să nu fii reactiv/ă la ieșirile mai mult sau mai puțin agresive ale celui drag. Răspunde-i cu blândețe și totul va fi bine.

Scorpion: Miercuri și joi, Luna traversează casa personalității din horoscopul tău general, potențându-ți șarmul și carisma. Așa se face că mijlocul de săptămână va aduce momente prielnice de a ieși și a socializa. S-ar putea să ai parte de mai mulți/te admiratori/oare decât de obicei, dar încearcă să fii selectiv/ă. Dacă ai deja pe cineva, caută să-ți recucerești partenerul de viață cu o surpriză.

Săgetător: Din pricina Lunii Pline de marți, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața socială și cea sentimentală. Dat fiind că aceasta se manifestă plenar în casa prietenilor, s-ar putea să îi favorizezi pe aceștia în detrimentul persoanei iubite. Dacă nu vrei s-auzi reproșuri din partea acesteia, caută să-ți organizezi programul în așa fel încât să petreci timp cu toții în mod egal.

Capricorn: Întrucât Luna Plină de marți te îndeamnă să depui eforturi mai mari pe plan profesional, s-ar putea ca familia să considere că nu-ți mai dai silința ca lucrurile să meargă bine și pe acest plan. Indicat ar fi așadar să-ți organizezi activitățile în asemenea manieră încât să mai ai energie și timp de investit la nivel casnic și-n relația cu cei dragi. Depinde de tine să reușești acest lucru.

Vărsător: Luna Plină de marți te provoacă să acorzi mai multă atenție relației pe care o ai cu rudele partenerului ori cu cei dragi ai tăi din străinătate. Dacă nu ați reușit să rezonați până acum, poate n-ar strica să mai faci un exercițiu de voință pentru a vedea dacă aveți ceva în comun. În cazul în care v-a îndepărtat distanța, caută-i la telefon sau trimite-le un e-mail. . 

Peşti: Pe fondul Lunii Pline de marți, viața ta intimă se poate revitaliza. Atâta timp cât există comunicare între tine și partener pe acest plan, monotonia și plictisul n-au cum să se instaleze între voi. Așadar, ține numai de voi să reaprindeți flacăra pasiunii. Nu trebuie decât să vă concentrați amândoi mai mult pe readucerea spontaneității în viața voastră sentimentală.

Astrodex.ro

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker