Advertoriale

Aplicație pentru telefoanele mobile despre R.Moldova

Aplicație pentru telefoanele mobile despre R.Moldova

Zilele trecute, Redacția săptămânalului CUVÂNTUL a fost contactată de Sergej Strajnak, din Slovakia.

Dumnealui scrie că în timpul liber elaborează aplicații pentru telefoane mobile, în care prezintă diferite orașe din diferite țări, cele mai interesante puncte de atracții din țările respective, oportunitățile de investiții pentru investitorii străini și nu numai, informații generale despre țară, fotografii etc. 

Acesta susține că ultima sa aplicație a fost despre Republica Moldova. „Am dezvoltat această aplicație doar ca un hobby pentru a susține și a ajuta Moldova, pentru a prezenta (arăta) potențialul ei pentru investitori.”

Am contactat Agenția de Investiții din Moldova și GIZ pentru a utiliza informațiile despre parcurile industriale (care sunt publice) și așa mai departe și au aprobat. Aplicația are numele Industrial Platforms Moldova pentru iOS (iPhone).” 

Aplicația poate fi descarcată de AICI.

Iată ce a mai menționat pentru CUVÂNTUL Sergei Strajnak: „Îmi place să ajut și să susțin oamenii din diferite țări. Cred cu tărie că atunci când oamenii se sprijină și ajută reciproc, lumea poate deveni  mai bună.

Așadar, acum câteva luni am luat legătura cu Agenția de Investiții din Moldova pentru a crea o aplicație iOS care va ilustra parcurile industriale din Moldova. Agenția mi-a răspuns prompt și cu o abordare extrem de profesională.”

Aplicația este absolut gratuită și noi vă invităm să o testați!

În aplicație pot fi găsite 10 parcuri industriale, 9 zone economice și16 subzone economice gratuite, cu navigare către fiecare parc, zonă de agrement, cu informații generale despre locul pe care doriți să-l vizitați, cu fotografii și contacte.

Totodată, aplicația conține și informații generale despre Republica Moldova.

Aplicația este disponibilă în 155 de magazine AppStore din lume. Oricine  cu iPhone / iPad o poate descărca gratuit și printr-un singur clic veți vedea toate informațiile despre oportunitățile de investiții din Moldova.

Aplicație pentru telefoanele mobile despre R.Moldova
Aplicație pentru telefoanele mobile despre R.Moldova

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker