Politic

Igor Dodon: Dumbrăveanu și Țurcan sunt persoane care întradevăr au făcut ceva pentru Republica Moldova.

Igor Dodon: Dumbrăveanu și Țurcan sunt persoane care întradevăr au făcut ceva pentru Republica Moldova.

Președintele Igor Dodon a declarat că ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu și fostul președinte al Curții Constituționale își merită pe deplin distincțiile de stat.

Ceea ce ține de distincții, da de ce nu ați întrebat pentru ce merite am dat de exemplu lui Sandu Grecu, același decret lui Jereghi, lui Ian Raiburg, la mulți alții?

Aceste persoane merită să obțină disctinții de stat și după cum vedeți nu dau distincții doar la acei care sunt membrii echipei sau a fostei echipe. 

Sunt persoane care întradevăr au făcut ceva pentru Republica Moldova indiferent de viziunile lor idiologice. La fel eu consider că doamna ministru a Protecției Sociale și Sănătății a făcut mult pentru RM.

Eu consider că este un profesionist desăvârșit, în primul rând în domeniul Protecției Sociale, în al doilea acum a fost situația când trebuia să gestioneze tot ceea ce ține de domeniul sănătății”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”. 

Cât ține despre fostul președinte al Curții Constituționale, Dodon a afirmat că: „Domnul Țurcan este unul dintre cei mai buni juriști din RM, cu o experiență enormă în general și în organele de forță”.

Sursa
jurnal.md
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close