Politic

Igor Dodon: Dumbrăveanu și Țurcan sunt persoane care întradevăr au făcut ceva pentru Republica Moldova.

Igor Dodon: Dumbrăveanu și Țurcan sunt persoane care întradevăr au făcut ceva pentru Republica Moldova.

Președintele Igor Dodon a declarat că ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu și fostul președinte al Curții Constituționale își merită pe deplin distincțiile de stat.

Ceea ce ține de distincții, da de ce nu ați întrebat pentru ce merite am dat de exemplu lui Sandu Grecu, același decret lui Jereghi, lui Ian Raiburg, la mulți alții?

Aceste persoane merită să obțină disctinții de stat și după cum vedeți nu dau distincții doar la acei care sunt membrii echipei sau a fostei echipe. 

Sunt persoane care întradevăr au făcut ceva pentru Republica Moldova indiferent de viziunile lor idiologice. La fel eu consider că doamna ministru a Protecției Sociale și Sănătății a făcut mult pentru RM.

Eu consider că este un profesionist desăvârșit, în primul rând în domeniul Protecției Sociale, în al doilea acum a fost situația când trebuia să gestioneze tot ceea ce ține de domeniul sănătății”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”. 

Cât ține despre fostul președinte al Curții Constituționale, Dodon a afirmat că: „Domnul Țurcan este unul dintre cei mai buni juriști din RM, cu o experiență enormă în general și în organele de forță”.

Sursa
jurnal.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker