Evenimente

Micuţii învață regulile de circulație

Angajații Secției Securitate publică a Inspectoratului de Poliţie Telenești desfăşoară un șir de acțiuni în grădiniţe, învăţându-i pe micuţi cum să traverseze corect strada, la ce trebuie să fie atenţi, de ce sunt necesare regulile de circulaţie.

Lecţiile sunt organizate în formă de jocuri interactive în aer liber, ceea ce trezeşte entuziasmul micuţilor.

Asemenea întâlniri au avut loc deja la instituțiile  preșcolare din Telenești, Suhuluceni, Mândreşti, Ghiliceni, Budăi și vor continua în toate grădinițele din raion. 

Totodată, cei mici au aflat şi alte informaţii care le pot fi utile în calitate de biciclişti sau de pasageri, dar şi cum trebuie să-şi aleagă locurile de joacă pentru a fi în siguranţă. 

Alexandru Pasat, angajat în Secția Securitate publică a IP Teleneşti, căpitan de poliție    

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker