Orhei

În raionul Orhei numărul de infectări cu COVID-19 a depășit 1000

În raionul Orhei numărul de infectări cu COVID-19 a depășit 1000

De la declanșarea pandemiei COVID-19 numărul infectărilor în raionul Orhei a depășit cifra de 1000. Potrivit datelor Ministerului Sănătății, la care se referă radioorhei.info, până în prezent în raionul Orhei au fost infectate 1021 de persoane.

Joi s-a anunțat despre confirmarea infectării cu noul coronavirus a încă 21 de locuitori ai raionului Orhei. Până în prezent 794 de persoane s-au tratat, iar 34 de persoane au decedat. După numărul cazurilor de infectare raionul Orhei ocupă locul 6 în republică.

Joi în țară au fost confirmare alte 632 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 38 372 cazuri. Starea de sănătate a persoanelor infectate:  537 – stare gravă (dintre care 36 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1215 – stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 442 persoane au fost tratate și externate. În total, 27 017 persoane au fost tratate  de COVID-19.

Joi s-a anunțat decesul a 13 persoane. Cifra totală a persoanelor decesul cărora a fost provocat de noul coronavirus a urcat la 1037.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker