PoliticSocial

Igor Dodon: Este o greșeală să interzici tinerilor să facă nunți

Igor Dodon: “Este o greșeală să interzici tinerilor să facă nunți. S-au supărat pe mine și medicii, și ANSP, și ministra și premierul.”

Igor Dodon a comentat nunta fiului premierului, menționând că nuntă, de fapt, nu a fost: “Nu a fost nuntă, că m-am documentat. Au fost până la 50 de persoane.”

„Eu le-am spus părerea mea. Este o greșeală să interzici tinerilor să facă nunți. S-au supărat pe mine și medicii, și ANSP, și ministra și premierul. Mi-au zis: De ce noi spunem așa, dar dvs faceți altfel. Este o greșeală. Puneți niște limite – 40, 50 de oameni.

Eu îmi cer scuze de la miile de perechi, tineri care au fost nevoiți să anuleze nunțile. Mireasa trebuie să nască, dar ei anulează nunțile. Mergeți și vedeți ce se întâmplă în localuri. Peste tot petreceri se organizează”, a declarat Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă.

Totodată, Igor Dodon afirmă că Ion Chicu ar fi trebuit să anunțe despre sărbătoarea sa înainte și să nu ascundă, dar să invite presa sau să faca un live.

„Eu îl înțeleg foarte bine ca tată. Am fost la localul acela cu o lună jumate în urmă. E lângă Condrița. Eu înțeleg poziția premierului ca tată. Trebuia să spună deschis.

Nu a fost nuntă, că m-am documentat. Au fost până la 50 de persoane. Părerea mea ar fi trebuit să spună deschis – s-au căsătorit, ne ducem să servim o cupă de șampanie.

Trebuiau să invite… bine nu toată presa, dar să fie live ceva acolo, pe privesc.eu și să vadă ce a fost. Dar, așa, iată avem multe interpretări. Eu consider că avem un prim-ministru bun, un adevărat crisis-manager”, a mai punctat Dodon.

Sursa
agora.md
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close