OrheiPolitic

Doi reprezentanți ai Partidului Șor au renunțat la mandate în Consiliul Raional Orhei

Doi reprezentanți ai Partidului Șor au renunțat la mandate în Consiliul Raional Orhei

Doi consilieri raionali, care au acces în fotolii pe lista Partidului Șor au renunțat la mandatele lor în Consiliul Raional Orhei. După cum relateayă radioorhei.info, este vorba de Radu Bușilă și Avelin Tabarcea.

Comisia Electorală Centrală a acceptat zilele trecute, cererile de demisie ale celor doi. Acestea au survenit ca motiv de incompatibilitate cu statutul de consilier raional.

Radu Bușilă a devenit primar interimar al comunei Piatra, iar Avelin Tabarcea a fost numit recent în funcția de director al Centrului de Cultură ”Andrei Suruceanu” din Orhei.

Cei doi dețin mandate de consilier și în Consiliul Municipal Orhei. Mandatele vacante au fost atribuite de CEC candidaților supleanți Raisa Micleușanu și Ion Eni.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker