Consultări publiceSocial

Oamenii din Rezina sunt convinși că la construcţia Complexului pentru Sport din centrul raional au fost delapidate câteva milioane de lei

Multă lume din raionul Rezina este convinsă că la construcţia primei tranşe a Complexului pentru sport din centrul raional au fost delapidate cel puţin câteva milioane de lei.

Suspiciunea se bazează pe următoarele date mediatizate în spaţiul public: 1.Pentru efectuarea a 70% din lucrările prevăzute în cadrul primei tranşe Consiliul Raional Rezina a achitat deja 12 mil. 247 mii lei.
2. Doi ingineri-constructori cu experienţă au evaluat aceste lucrări la cel mult 4 mil. lei. 

Adevărul ar putea să-l stabilească o expertiză obiectivă a stării obiectului şi costului real al lucrărilor, efectuată de o Comisie oficială instituită de  comanditarul acestui obiect – Consiliul Raional Rezina.

Stimaţi locuitori ai raionului Rezina! Cum credeţi, CR Rezina trebuie să formeze o comisie împuternicită să evalueze costul real al lucrărilor efectuate la Complexul pentru sport din Rezina sau nu?


Aşteptăm opiniile Dvs. pe adresele: Rezina, str. Păcii, 38, ori e-mail cuvintul@gmail.com până la 10 septembrie c.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Un comentariu

  1. Sunt absolut de acord ca CR Rezina să contracteze un specialist în domeniu pentru a evalua valoarea reala a construcției “COMPLEX SPORTIV”, iar diferența supraachitata sa fie restituita prin orice mijloace și cu orice preț de fosta conducere a CR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker