Politic

Guvernul nu va cere instituirea stării de urgență, pentru că acest fapt s-ar putea solda cu amânarea alegerilor din noiembrie

Guvernul nu va cere instituirea stării de urgență, pentru că acest fapt s-ar putea solda cu amânarea alegerilor din noiembrie.

Ion Chicu consideră că acțiunea care s-ar solda cu amânarea alegerilor este gravă și periculoasă.

„Guvernul nu va veni cu această solicitare, indiferent de situație. Dacă vedem că va continua situația așa, o să solicit audiență la toate partidele parlamentare, să le spun care este situația.

Dacă ele vor decide că pot să vină cu așa inițiativă și din partea Guvernului se cere doar o formalitate, atunci da”,  a declarat Chicu în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker