Social

Câte școli din țară nu s-au deschis din cauza pandemiei?

Câte școli din țară nu s-au deschis din cauza pandemiei?

Din 1252 de școli, doar 19 instituții de învățământ nu au fost redeschise. Elevii în aceste școli au început studiile în regim online. 

„Marea majoritatea a instituțiilor de învățământ din Republica Moldova, mă refer la școli, și-au reluat activitatea începând cu ziua de astăzi. Eu vreau să felicit elevii, studenții, copiii care au revenit astăzi la grădiniță.

Cel micuț al meu cu plăcere s-a dus la grădiniță. Cred că marea majoritate a părinților care ne privesc acum, se bucură că începând cu ziua de astăzi, copiii au revenit la școli, la grădinițe”, a subliniat Dodon. 

Președintele a venit cu un mesaj de felicitare către copii, cu începerea anului școlar și a adus mulțumit profesorilor, datorită cărora țara are viitor.

„Înțelegem că trecem printr-o perioadă dificilă. În premieră pe 1 septembrie nu vom face careuri, primul sunet, dar eu sper că vom trece foarte repede de această perioadă de pandemie”, a punctat Igor Dodon. 

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker