Social

Accident rutier în centrul or. Rezina

Accident rutier în centrul or. Rezina

         Un copil a fost lovit azi după amează de un microbuz în centrul orașului Rezina.

Un copil a fost lovit acum câteva clipe de un microbuz in centrul orașului Rezina. Medicii au sosit imediat la loc și l-au transportat la spital. Potrivit martorilor, băiețelul traversa drumul neregulamentar. Șoferul nu a depășit limita de viteză, iar testarea lui cu alcooltestul la fața locului a arătat zero conținut de alcool. Oamenii legii stabilește circumstanțele cazului.

Опубликовано ELITA TV Понедельник, 31 августа 2020 г.

După cum relatează postul elitatv.md, medicii au sosit imediat la faţa locui și au transportat copilul  la spital. Potrivit martorilor, băiețelul traversa strada neregulamentar.

Șoferul nu a ar fi depășit limita de viteză, iar testarea lui cu alcooltestul la fața locului a arătat zero conținut de alcool. D

irectoarea Spitalului raional Nina Postu a declarat pentru CUVÂNTUL că în urma accidentului băieţelul  s-a ales cu comoţie cerebrală a primitv îngrijirile necesare din partea medicilor şi se află sub îngrijirea lor.  Oamenii legii stabilesc circumstanțele cazului.

Reporter „C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker