OrheiSocial

Până în prezent au fost înregistrate 76 cazuri de infectare cu COVID-19 printre angajații Spitalului Raional Orhei

Până în prezent au fost înregistrate 76 cazuri de infectare cu COVID-19 printre angajații Spitalului Raional Orhei.

De la declanșarea pandemiei și până în present în rândul angajaților Spitalului Raional Orhei au fost înregistrate 76 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat al instituției din numărul cazurilor confirmate, la care se referă radioorhei.info, 17 au fost fost înregistrate la medici, 35 la asistenți medicali, 19 la infirmiere și 5 la personal auxiliar.

La moment în cadrul spitalului se tratează 38 pacienți cu COVID – 19.
Începând cu data de 1 aprilie 2020 și până în prezent, la spitalul din Orhei au fost internați 1215 pacienți care întruneau definiția de ,,caz suspect’’ COVID-19.

Ulterior, pentru 770 de persoane a fost stabilit diagnosticul ,,caz confirmat’’ COVID -19. Dintre ei, 497 de pacienți au fost tratați și externați. Iar, alți 82 de pacienți au fost transferați către instituțiile din Chișinău.

Sursa citată mai menționează că  128 pacienți în stare ușoară urmează tratamentul la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie.
Potrivit datelor Ministerului Sănătății, până în present în raionul Orhei au fost confirmate 961 de cazuri de infectare cu COVID-19 , dintre care 743 de persoane s-au tratat, iar 34 de persoane au decedat

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker