OrheiSocial

Până în prezent au fost înregistrate 76 cazuri de infectare cu COVID-19 printre angajații Spitalului Raional Orhei

Până în prezent au fost înregistrate 76 cazuri de infectare cu COVID-19 printre angajații Spitalului Raional Orhei.

De la declanșarea pandemiei și până în present în rândul angajaților Spitalului Raional Orhei au fost înregistrate 76 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat al instituției din numărul cazurilor confirmate, la care se referă radioorhei.info, 17 au fost fost înregistrate la medici, 35 la asistenți medicali, 19 la infirmiere și 5 la personal auxiliar.

La moment în cadrul spitalului se tratează 38 pacienți cu COVID – 19.
Începând cu data de 1 aprilie 2020 și până în prezent, la spitalul din Orhei au fost internați 1215 pacienți care întruneau definiția de ,,caz suspect’’ COVID-19.

Ulterior, pentru 770 de persoane a fost stabilit diagnosticul ,,caz confirmat’’ COVID -19. Dintre ei, 497 de pacienți au fost tratați și externați. Iar, alți 82 de pacienți au fost transferați către instituțiile din Chișinău.

Sursa citată mai menționează că  128 pacienți în stare ușoară urmează tratamentul la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie.
Potrivit datelor Ministerului Sănătății, până în present în raionul Orhei au fost confirmate 961 de cazuri de infectare cu COVID-19 , dintre care 743 de persoane s-au tratat, iar 34 de persoane au decedat

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close