Util

Horoscop 17-23 aprilie

Berbec: O săptămână în care vei revizui multe planuri și relații. Conflicte la serviciu, în special cu femei – fii prudent. Se încheie o etapă importantă în plan partenerial, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre o colaborare. Mărul discordiei o reprezintă banii și bunurile comune cu alții. Calm, răbdare, încredere în propriile forțe și lasă-te purtat de val.   

Taur: La serviciu există nereguli ce nu merită tolerate. Se conturează un final de etapă profesională, fie că finalizezi o sarcină, un proiect important, fie că se schimbă pe neașteptate condițiile de muncă și de aici și salarizarea. Se recomandă prudență, întrucât în umbră se țes conflicte de către cine te aștepți mai puțin. 

Gemeni: Ceva trebuie schimbat, fie în atitudinea ta față de iubire și implicațiile ei, fie față de persoana iubită sau de copii. Răbdare, calm, prudență! La serviciu sunt multe de făcut, dar sănătatea este vulnerabilă. Ar fi bine să ceri sprijinul colegilor și să rezolvi prioritățile. Relațiile cu partenerul de viață și cu cei de afaceri au nevoie de revizuiri.

Rac: Se conturează un final de etapă familială, fie prin modificarea concepțiilor tale privitoare la familie, la relațiile cu rudele, fie ai șanse să rezolvi chestiuni patrimoniale. E posibil să iasă total altfel decât ți-ai dorit tu. Prudență, răbdare, toleranță și încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem! 

Leu: Vrei nu vrei, te vei desprinde de unele persoane din anturajul apropiat. Ar fi bine să vorbești strictul necesar, evitând să divulgi planurile tale personale. Unii te pot înțelege greșit, pentru că există probleme de comunicare. Pentru că ești foarte ocupat cu îndatoririle tale profesionale există riscul să-i neglijezi pe cei dragi sau să ignori urgențele de acasă.

Fecioara: O săptămână cu multe cheltuieli, dar sunt șanse să primești şi tu bani. Ar fi bine să te rezumi la strictul necesar în privința cheltuielilor, să achiți datoriile și să nu faci nicio cumpărătură mare. Sunt șanse de erori financiare greu de remediat.  

Balanţa: Energia astrală te ajută să închei capitole de viață și să deschizi altele. Ocupă-te de sufletul tău, stabilește-ți obiective pe termen lung. Este vremea marilor schimbări și nimic nu va mai fi ca înainte. Începând de la concepțiile, ideile, planurile ticluite mai demult și până la toate tipurile de relații în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă.

Scorpion: Sănătatea este vulnerabilă, fii prudent, îngrijește-te corespunzător și ai încredere că vei depăși totul cu bine. Informațiile obținute pe căi neobișnuite vor fi uimitoare. Notează într-un jurnal orice idee sau cuvânt care rezonează cumva în sufletul tău și la momentul potrivit cu siguranță îți va fi util. Dacă lucrurile nu ies cum dorești tu, lasă-te purtat acum de valul vieții, te va duce exact unde și cum îți este ție de folos.  

Săgetător: Relațiile cu prietenii sunt amestecate, dar clar este că unele dintre acestea se vor sfârși. Șanse mari de a finaliza un proiect profesional și diverse activități comune cu prietenii. Fii precaut și urmărește atent firul evenimentelor. Lasă discuțiile ample și luarea deciziilor cu efect pe termen lung pentru alte zile. Organizează-ți treburile astfel încât să ai destul timp pentru odihnă și dialog cu cei dragi. De evitat, pe cât posibil, investigaţiile medicale. 

Capricorn: Se preconizează schimbări importante, atât în ceea ce privește condițiile de muncă, activitatea profesională propiu-zisă, cât și salarizarea. Răsturnările de situație pot fi uimitoare, dar totuși nu este ceea ce pare. Prudență, discreție, calm, răbdare! Multe din cele discutate acum se vor revizui sau anula în săptămânile următoare. Ar fi bine să te gândești deja la un alt loc de muncă. Prietenii îți vor fi alături!

Vărsător: Chiar dacă se vor ivi șanse bune de a călători, gândurile sunt confuze și îți poate fi greu, uneori, să ții pasul cu cei din preajma ta. Relaxează-te, selectează și ocupă-te numai de priorități, iar la nevoie cere sprijinul celorlalți. Vei fi uimit câtă înțelegere și cât ajutor vei primi pe căi diferite, poate chiar neobișnuite. Relațiile profesionale sunt animate.  

Peşti: Este nevoie să te ocupi de cheltuieli, de achitarea facturilor și poate chiar de relațiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile descoperirea unor erori financiare serioase, întâzierea sau amânarea unor plăți. Se recomandă prudență, discernământ și răbdare pentru a rezolva tot ce ține de bani, bunuri, investiții, documente. Final de etapă de câștig de la și prin alții. Se poate finaliza o colaborare sau se poate anula un sprijin material pe care îl primeai de la cineva apropiat. De aici apar o serie de gânduri, de planuri noi, posibil chiar să te orientezi spre alți oameni care te pot ajuta în vreun fel. Călătoriile îndepărtate și dialogurile cu persoane străine sunt frecvente mai ales în a doua parte a săptămânii. Șefi și oficalități în preajmă.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker