Politic

Nicio zi fără plecări din PDM. Organizația teritorială Șoldănești părăsește formațiunea

Nicio zi fără plecări din PDM. Organizația teritorială Șoldănești părăsește formațiunea.

Membrii Organizației Teritoriale PDM Șoldănești anunță că părăsesc Partidul Democrat din Moldova și se declară neafiliați, până la momentul când Pavel Filip va pleca din PDM. O scrisoare în acest sens a fost expediată în adresa presei.

Potrivit membrilor organizației, decizia de a părăsi formațiunea are la bază dezacordul cu politica promovată de actuala conducere PDM, în persoana lui Pavel Filip și apropiaților lui.

Am ajuns să nu mai înțelegem și să nu mai avem argumente pentru colegi și cetățeni. Partidul Democrat a degradat până la nivelul incapacității de a ne reprezentați a soluționa problemele oamenilor”, se menționează în scrisoare.

Astfel, echipa care părăsește astazi PDM este compusă din majoritatea primarilor din raion împreună cu echipele locale din r. Șoldănești (6 primari Pohoarna, Cotiujenii Mari, Raspopeni, Rogojeni, Poiana, Cusmirca), 4 consilieri raionali, organizația de partid din or. Șoldănești împreună cu președintele organizației, organizația de tineret împreună cu președintele organizației de tineret, dar și un membru al Consiliului Național Politic al PDM.

Deschide md, mai menționează că în ultimele zile PDM a fost părăsit de membrii organizațiilor teritoriale din Orhei, Briceni și Nisporeni. Anterior, formațiunea a fost părăsite și de democrații din Cahul și Florești.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker