Social

Orheian condamnat la muncă în folosul comunității pentru că l-a agresat pe fiul minor

Un bărbat din raionul Orhei a fost condamnat la muncă neremunerată în folosul comunității pentru că l-a agresat pe fiul său minor. Potrivit sentinței pronunțate de Judecătoria Orhei, la care face referire www.radioorhei.info,  incidentul s-a produs la începutul lunii octombrie a.t. Copilul locuia împreună cu tatăl său, iar mama și alți trei copii locuiesc în alt sat, din motiv că bărbatul o agresa deseori pe soție, care însă refuza să depună plângeri la poliție.

Băiatul a decis să rămână cu tatăl pentru a finaliza studiile la școala din localitate. Acesta a declarat că și în trecut a fost agresat de tatăl său, atunci când acesta se îmbăta. Despre faptul că bărbatul avea un comportament violent în raport cu fiul său cunoștea asistentul social din sat, care a declarat în instanță că acesta a fost internat de mai multe ori la spital pentru dezalcoolizare, dar după tratamente recidiva.

În ziua cu pricina, potrivit spuselor minorului, tatăl, fiind în stare de ebrietate, a provocat o ceartă și a pus mână pe un topor, dar copilul l-a îmbrâncit și s-a încuiat într-o cameră din casă. A doua zi, tatăl i-a reproșat faptul că l-a îmbrâncit și, după o nouă ceartă, l-a tăiat la degetul mare cu un ciob de sticlă. Minorul a reușit să fugă din casă la asistentul social, care a și alertat poliția.

Inculpatul și-a recunoscut vina, fiind de acord să îndeplinească 120 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, la care a fost condamnat.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker