Evenimente

La Rezina se construiesc locuințe sociale

Miercuri a avut loc ceremonia de lansare oficială a Proiectului „Construcția locuințelor sociale în orașul Rezina”. Evenimentul  s-a desfășurat în preajma blocului cu 9 nivele (72 de apartamente) din str. 1 Mai 6, o construcție nefinalizată, proprietate publică a Consiliului Raional Rezina.   

Prezent la eveniment, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bâtcă, a declarat că proiectul va fi realizat în baza unui credit acordat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, cu o dobândă ce nu depășește 1%. Contribuția Consiliului Raional Rezina este de 35% din valoarea lucrărilor de reconstrucție, cotă ce se constituie din costul integral al construcției nefinalizate și terenului aferent acesteia.

 La întrunire au mai participat Eleonora Graur, președinta raionului Rezina;  Iunona Lungul, directoarea unității de implementare a proiectului; Simion Tatarov, primarul or. Rezina; Dumitru Diecenco, directorul executiv al SRL „Ozun-cons”, antreprenor general, demnitari și funcționari publici din cadrul consiliilor raional și orășenesc, locuitori ai orașului Rezina.

Un articol mai detaliat la temă citiţi în numărul următor.

Ion Perciun

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker