OrheiPolitic

PDM a venit cu o reacție după ce democrații din Orhei au decis să se retragă

Între timp și conducerea PDM a venit cu o reacție la declarația democraților din raionul Orhei care au decis să-și retragă calitatea de membru al formațiunii.

Potrivit unui comunicat de presă, la care face referire deschide.md, conducerea organizației teritoriale a partidului a decis excluderea semnatarilor declarației din PDM.

Mai mult ca atât, democrații precizează că „echipa PDM Orhei rămâne consolidată și devotată Partidului Democrat și va munci în continuare pentru a realiza proiecte concrete pentru oameni”.

Astăzi, s-a întrunit în ședință Biroul Executiv al Organizației Teritoriale Orhei al Partidului Democrat din Moldova. Membrii Biroului au constat că majoritatea dintre cei care au declarat că părăsesc formațiunea sunt oportuniști, care au aderat recent la partid și au părăsit partidul după ce nu au obținut funcțiile râvnite.

Mulți dintre aceștia nici nu participau la evenimentele și activitățile organizate de PDM, deci de facto nici nu erau parte a echipei. Biroul Executiv a decis excluderea acestor persoane din Partidul Democrat”, se menționează în comunicat.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close