OrheiPolitic

PDM a venit cu o reacție după ce democrații din Orhei au decis să se retragă

Între timp și conducerea PDM a venit cu o reacție la declarația democraților din raionul Orhei care au decis să-și retragă calitatea de membru al formațiunii.

Potrivit unui comunicat de presă, la care face referire deschide.md, conducerea organizației teritoriale a partidului a decis excluderea semnatarilor declarației din PDM.

Mai mult ca atât, democrații precizează că „echipa PDM Orhei rămâne consolidată și devotată Partidului Democrat și va munci în continuare pentru a realiza proiecte concrete pentru oameni”.

Astăzi, s-a întrunit în ședință Biroul Executiv al Organizației Teritoriale Orhei al Partidului Democrat din Moldova. Membrii Biroului au constat că majoritatea dintre cei care au declarat că părăsesc formațiunea sunt oportuniști, care au aderat recent la partid și au părăsit partidul după ce nu au obținut funcțiile râvnite.

Mulți dintre aceștia nici nu participau la evenimentele și activitățile organizate de PDM, deci de facto nici nu erau parte a echipei. Biroul Executiv a decis excluderea acestor persoane din Partidul Democrat”, se menționează în comunicat.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker