Evenimente

Nu iaurtul a fost cauza decesului bebelușului de cinci luni din Orhei

Foto: radioiasi.ro

După mai multe investigații ale Centrului de Sănătate Publică Orhei, cauza exactă a morții bebelușului de cinci luni din Orhei, care se presupunea că s-a stins după ce ar fi consumat iaurt, a fost stabilită.

Procurora din raionul Orhei, Tatiana Talpă, a declarat pentru IPN că moartea copilului a survenit ca rezultat al insuficienţei cardio-pulmonare cauzate de bronşită acută şi pneumonie bilaterală.

Rezultatele expertizei au fost anunțate după mai bine de două luni.

UNIMEDIA amintește că doi gemeni de cinci luni, un băiețel și o fetiță din Orhei, au ajuns la spital în stare gravă. Copiii au fost internați la Spitalul raional, în secția reanimare. La doar câteva ore după ce au fost internați, băiețelul a decedat.

De menționat că mama celor doi gemeni și-a pierdut anul trecut un copil de șase ani, care s-a stins din cauza pneumoniei.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker