Social

Unele școli nu vor fi deschise de la 1 septembrie

Unele școli nu vor fi deschise de la 1 septembrie, din cauza pandemiei de Covid-19.  

„Sperăm că în această perioadă vor fi pregătite aceste instituiții pentru a primi copiii. Se vor redeschide doar acele instituții, care vor reuși să se pregătească.

Noi am remis acele instrucțiuni în luna iulie, săptămâna trecută le-am actualizat. În toată această perioadă s-a muncit. Sperăm că multe instituții vor fi gata. Admitem că nu toate vor fi gata și vor primi permisiunea să se deschidă”, a declarat Chicu.

Ion Chicu, a comentat situația de săptămâna trecută, când au fost înregistrate cele mai multe cazuri.

Explicația este: nerespectarea regulilor de către toți. Asta ne va impune să venim cu restricții. Admitem că nu toate vor fi gata și nu vor permite să se deschide. Dacă numărul cazurilor vor crește, Comisia Națională va veni cu restricții”, a declarat Chicu. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker