Evenimente

Au venit în ospeție de Paști și l-au găsit cu gâtul tăiat

     Potrivit informațiilor preliminare obținute la Inspectoratul de Poliție Rezina, în a doua zi de Paști, dimineața, Secția de Gardă a inspectoratului a fost anunțată despre faptul, că în satul Saharna, în propria casă, a fost depistat de către rudele venite în ospeție, corpul neînsuflețit al proprietarului, cu plăgi tăiate în zona gâtului și a capului.

     Acesta s-a dovedit a fi un cetățean, născut în a. 1939, originar din s. Echimăuți, dar care de mai mulți ani locuia în Saharna.

     Vecinii îl caracterizează pe cel mort că ar fi fost nebăutor, vesel din fire, chiar umorist, care, poate în glumă sau poate în serios, dar adesea se lăuda că ar deține sume mari de bani. La fel, cel decedat o mai făcea pe cămătarul, adică dădea bani cu împrumut.

     Pe cele întâmplate s-a deschis cauză penală și la moment se determină circumstanțele faptului. Deja există și un bănuit. Anchetatorii presupun că la mijloc ar putea fi anume interesul material.      

     Cercetările vor stabili dacă e vorba sau nu de un omor premeditat.

 

                                                                                                             Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker