OrheiPolitic

Ministrul Ion Perju huiduit la Orhei

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju a efectuat vineri, 21 august, o vizită la Orhei sub pretextul că ar fi dorit să discute cu producătorii agricoli din raion.

Însă nu este clar după ce criterii au fost aleși invitații și, mai ales, este absolut inadmisibil faptul că acea întrevedere urma să se desfășoare fără reprezentanții administrației publice locale din raion, relatează https://www.orhei.md/

Autoritățile locale, inclusiv primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu au mers la întâlnire cu un set de propuneri, cu informații, cifre și date statistice pentru a discuta și identifica soluții în comun.

Ministrul Perju a demonstrat însă că nu acesta a fost scopul adevărat al întrevederii, dându-le astfel dreptate celor care au declarat că întrevederea urma să poarte un caracter strict electoral, fiind și o tentativă de a convinge agricultorii să renunțe la proteste în schimbul unor subvenții mizere pe care le oferă statul, susține sursa citată. Pentru că planul său nu a mers, a părăsit întrevederea, fără a mai discuta cu agricultorii, fiind huiduit de oameni, drept răspuns.

Primarul Pavel Verejanu a declarat fără echivoc că autoritățile locale din Orhei nu vor permite nimănui să organizeze evenimente electorale pe spatele agricultorilor, mai ales că acestea sunt interzise și prin lege, deoarece încă nu a început campania electoralăse mai menționează în stirea mediatizată de orhei.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close