Politic

Alexei Navalny ar fi fost otrăvit. Unul dintre cei mai importanți lideri ai opoziției ruse se află în comă

Alexei Navalny ar fi fost otrăvit. Unul dintre cei mai importanți lideri ai opoziției ruse se află în comă.

Unul dintre cei mai importanți lideri ai opoziției ruse, Alexei Navalny se află internat în stare gravă într-un spital din Omsk.

Potrivit purtătorului său de cuvânt, politicianul se întorcea la Moscova dintr-o deplasare din Tomsk. După ce i s-a făcut rău, avionul a aterizat de urgență la Omsk de unde a fost preluat de o ambulanță. 

Acum, politicianul este în comă, iar medicii spun că starea sa este gravă, dar stabilă, citează Ria Novosti. Colegii săi spun că politicianul a fost otrăvit. Kira Iarmysh, purtătoarea sa de cuvânt spune că Alexey Navalny nu a mâncat nimic în această dimineață și a băut doar un ceai. „Medicii spun că substanța toxică a fost introdusă printr-un lichid fierbinte. Alexey se află în comă”, a comentat Iarmysh. 

Sursa
zdg.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker