Util

Horoscop 24-30 aprilie

Berbec: Se anunţă situaţii complexe şi decizii importante, greu de luat. Pe de altă parte, se poate ca vechi situaţii să se rezolve de la sine. În oricare dintre cazuri, acceptă numai deciziile pe care le iei singur, ignorând sfaturile primite gratuit şi vorbele auzite pe la colţuri. Nu te lăsa pradă temerilor, în definitiv, dacă ai grijă de tine (şi de posesiunile tale), nu ai nimic de pierdut.  

Taur: Primeşti un amalgam de informaţii, însă ia în calcul şi posibilitatea de a nu şti cum să jonglezi cu acestea. Poţi afla ce se găseşte în mintea celor cu care ai de-a face, doar urmărindu-le acţiunile. Pregăteşte-te pentru a remarca lucruri care nu îţi fac plăcere. Sunt posibile rupturi de relaţii. Cântăreşte-ţi cuvintele.

Gemeni: Concentrează-te pe sănătatea ta. Caută ajutor specializat şi nu amâna vizitele la medic. Este indicat să te ocupi de sarcinile pe care le ai, fără să le amâni pe ultima sută de metri. Indiferent de natura problemelor care pot interveni, te poţi adapta oricărei situaţii.

Rac: Se anunţă distracţie şi evenimente deosebite. Atenţia ta este îndreptată către persoana iubită sau către copii, decizii majore legate de aceştia trebuind a fi luate. Fie un nou început, fie o ruptură pot interveni în ceea ce priveşte relaţia de dragoste. Indiferent de natura situaţiei, ridică-te şi mergi mai departe.

Leu: Starea ta generală nu pare a fi una demnă de admirat. Sunt probleme cărora nu le dai de cap, te îndoieşti de capacităţile tale, ai senzaţia că toată lumea îţi stă împotrivă. Succesul personal nu va apărea imediat (sau va întârzia destul de mult), cel puţin nu până când nu îţi vei fi rezolvat propriile probleme. 

Fecioara: Este posibil să apară anumite inconvenienţe în calea evoluţiei tale personale. Probabil că trebuie să mai încetineşti puţin ritmul, să observi ce anume te face să stagnezi şi să încerci a aprofunda ideile care ţi se comunică sub formă de sfaturi. Nici câştigurile imediate nu vor să apară, ai senzaţia că munceşti de două ori mai mult decât de obicei. Concentrează-te pe un singur lucru, atunci când ai ceva de făcut. 

Balanţa: Este momentul pentru autoevaluare şi se pare că situaţia materială sau rezultatele afacerilor îţi aduc în prim plan acest lucru. Probabil că şi dispute legate de costuri sau cheltuieli vor interveni în relaţiile parteneriale, fie că este vorba de relaţia de cuplu, fie de cele de afaceri. Asigură-te că îţi achiţi la timp datoriile şi încearcă să nu dai bani (sau obiecte de valoare) altora, cu împrumut.

Scorpion: Toate problemele de cuplu, nerezolvate, vor ieşi la suprafaţă într-un fel sau altul. Pasiunea nu este atât de prezentă în viaţa ta, cum te obişnuiesei. Este bine să te gândeşti la tine, la ceea ce îţi doreşti de la viaţă şi la viitorul tău. Există posibilitatea de a pierde parteneriate valoroase, însă doar pentru a te reîntoarce la cel mai bun aliat al tău: tu însuţi.

Săgetător: Se poate ca secrete bine tăinuite de tine până acum să fie expuse atunci când îţi este lumea mai dragă. Este vorba de a-ţi găsi puterea pentru a-ţi înfrunta propriile temeri şi de a-ţi găsi liniştea interioară, mulţumindu-te cu mai puţin, chiar dacă trebuie să munceşti de două ori mai mult. Păstrează-ţi calmul şi fii temperat.

Capricorn: Ar fi mai bine dacă ai participa activ la viaţa familiei, dând dovadă de bunătate. Este momentul să îţi consolidezi relaţiile de prietenie, transformându-te în cea mai agreabilă companie pentru ceilalţi. Eşti inspirat şi poţi comunica foarte uşor cu cei din jurul tău, folosesşte atuu-ul acesta cu iscusinţă.

Vărsător: De ce ţi-e frică nu scapi. Cel mai bine ar fi să îţi înfrunţi spaimele (indiferent de ce ar fi vorba), luptând pentru a lua cea mai importantă decizie din viaţa ta. Situaţie valabilă în special în ceea ce priveşte cariera sau imaginea ta. În acelaşi timp, nu le fă viaţa amară celor de acasă cu încordarea şi problemele. 

Peşti: Dacă nu ai făcut nici o mişcare şi nu ai luat nici o decizie – vis-a-vis de viitorul tău – în săptămâna care a trecut, ar fi bine să rămâi calm, răbdător şi chibzuit, deoarece totul pare a fi îngreunat. A fi prevăzător şi a judeca la rece situaţiile intervenite reprezintă cea mai bună strategie pe care o poţi adopta.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker