Politic

VIDEO// Igor Dodon: „Sunt aici în Federația Rusă, nu la munte sau la mare”

Igor Dodon: „Sunt aici în Federația Rusă”.

Președintele susține că este la un sanatoriu și ține să dezmintă informația precum că s-ar afla în Turcia.

„Știu că mă căutau mulți pe la mare, pe la munte. Nu, sunt aici în Federația Rusă”.

„Vă salut din Federația Rusă, aproape de Moscova, la câțiva zeci de km. Zilnic fac pe aic 10-17 km prin pădure. Sunt la o instituție sanatorială. 

Știu că mă căutau mulți pe la mare, pe la munte. Nu, sunt aici în Federația Rusă. Dar în fiecare zi sunt în legătură cu colegii din Guvern, din Parlament. Discutăm problemele care sunt și căutăm soluții împreună”, spune în mesajul scurt publicat pe pagina de Facebook, șeful statului.

Cât privește informația falsă și calomnioasă, lansată de către unii pretinși politicieni, anunțăm că aceștia au fost dați în judecată pentru calomnie”, se mai arată în precizare a Președinției.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker