Evenimente

În Franța doar cu testul negativ la COVID-19

În Franța doar cu testul negativ la COVID-19.

Cetățenii R. Moldova care intră pe teritoriul Franței ar urma să prezinte certificate care confirmă rezultatul negativ la testul COVID-19.

Despre aceasta informează una dintre companiile aeriene din Moldova. Testul trebuie efectuat nu mai devreme de trei zile înainte de zbor. 

În conformitate cu informația primită din aeroportul BVA, din 19 August, pentru intrarea în Franța este obligatoriu prezentarea testului, cu rezultat negativ RT-PCR COVID-19, efectuat nu mai devreme de 72 ore până la zbor.  Excepție sunt copiii care au vârsta de pînă la 11 ani”, informează compania „Air Moldova”.

Eestricțiile de călătorie și măsurile de control la frontieră sunt menținute pentru toți cetățenii străini care intră pe teritoriul Franței, cu excepția: 

  • cetățenilor UE/SEE/Elveția;
  • cetățenilor cu permis de ședere francez sau viză de lungă durată;
  • cetățenilor străini care tranzitează Franța spre țara de origine/reședință;
  • persoanelor care efectuează transportarea mărfurilor sau personalul companiilor aeriene;
  • studenților străini posesori ai unei vize de lungă ședere în Franța;
  • personalului diplomatic sau consular acreditat în Republica Franceză și membrilor familiilor acestor

Totodată, prin decretul nr. 2020-663 din 31 mai 2020 se stipulează faptul că pasagerii curselor aeriene trebuie să prezinte transportatorului aerian, înainte de îmbarcare, o declarație de onoare care să ateste că pasagerul nu prezintă simptome de infecție cu COVID-19.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker