RezinaSocial

Concursurile privind încadrarea personalului în funcțiile vacante au fost suspendate

Concursurile privind încadrarea personalului în funcțiile vacante au fost suspendate.

Printr-o dispoziție a președintelui raionului Rezina, Valeriu Ciorici, până la 31 decembrie 2020 au fost suspendate toate concursurile privind încadrarea personalului în funcțiile vacante în structurile administrației raionului.

Dispoziția se bazează pe Hotărârea Guvernului privind stabilirea moratoriului temporar privind încadrarea personalului din sectorul bugetar in funcțiile vacante înregistrate și circulare cu nr.08-06-248 din 29 iunie 2020, emise de către Ministerul de Finanțe a Republicii Moldova, în scopul diminuării riscului de răspâdire a infecției COVID- 19.

            În opinia unor funcționari din administrația raionului Rezina, motivul adevărat al apariției acestor două acte este nu Covid-19, ci lipsa resurselor financiare în buget pentru remunerarea funcționarilor.

Reporter “C”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker