Social

Mandate de arestare pentru patru medici-experți reţinuţi de CNA în dosarele acordării gradelor de invaliditate contra-cost

Mandate de arestare pentru patru medici-experți reţinuţi de CNA în dosarele acordării gradelor de invaliditate contra-cost.

Instanţa de judecată a decis plasarea în arest a acestora pe diferite termen, cuprinse între 15 şi 30 de zile. Astfel, trei persoane urmează a fi plasate în Penitenciarul 13, iar una din ele – la domiciliu.

Alte două persoane se află în izolatorul CNA pe un termen de 72 de ore, urmând ca procurorii să ceară instanţei mandate de arestare pe numele lor. O persoană (intermediar) din cele șapte reţinute ieri a încheiat acord de recunoaştere a vinovăţiei, colaborează cu ancheta şi este cercetată în stare de libertate.

CNA şi procurorii anticorupţie au operat percheziţii în cadrul a peste 40 de cauze penale, pornite pe fapte de corupţie, comise de către angajaţi ai Consiliului Naţional pentru Determinarea Dizabilităţii şi Capacităţii de Muncă. Şapte medici-experţi şi intermediari au fost reţinuţi, iar în total, în jur de 20 de persoane, printre care medici-experţi şi intermediari, sunt suspectate de complicitate la schema de acordare contra mită a gradelor de dizabilitate.

Sursa
jurnal.md
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close