OrheiSocial

Un nou trofeu binemeritat pentru Visapina

Un nou trofeu binemeritat!

Pentru al treilea an consecutiv, Visapina Impex SRL din Orhei s-a învrednicit de Premiul Mare pentru Realizări înDomeniul Calității, oferit de Camera de Comerț și Industrie a R. Moldova.

Întreprinderea  este una din cele mai prospere în domeniul processării și exportului mierii de albini din R. Moldova, recunoscută și apreciată în UE și nu numai.

Acest premiu înseamnă recunoașterea repetată a calității produselor firmei și a eforturilor depuse de colectiv zi de zi pentru menținerea imaginii societății. 

“Într-adevăr, muncim mult la acest capitol și ne bucurăm enorm că suntem apreciații”, spune Ina Negruță, managera întreprinderii. 

Un nou trofeu binemeritat pentru Visapina
Ina Negruță cu trofeul câștigat

Reporter “C”


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker