OrheiSocial

Pompierii din Orhei au intervenit la lichidarea câtorva incendii

Pompierii din Orhei au intervenit la lichidarea câtorva incendii.

În primele zile ale săptămânii curente, pompierii din Orhei au fost solicitați pentru lichidarea câtorva incendii produse în municipiu.

Potrivit maiorului Afanasie Stici de la Direcția Situații Excepționale Orhei, citat de radioorhei.info,  în amiaza zilei de 18 august două autospeciale ale pompierilor au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins vegetația uscată de la cimitirul evreesc din municipiu.

Iar o zi mai înainte pompierii au stins flăcările care au izbucnit sub capota unui automobil staționat pe strada Mihai Eminescu. În urma intervenției s-a reușit salvarea automobilului.

O altă intervenție a avut loc în noaptea de luni spre marți. Flăcările au cuprins un microbuz staționat în parcarea de pe strada Mihai Sadoveanu, care era folosit de unii comercianți în calitate de depozit.

În urma incendiului caroseria microbuzului a fost distrusa în întregime. Pompierii au reușit să salveze automobilele parcate în apropiere.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker