Politic

Sergiu Litvinenco, despre acuzațiile lui Corneliu Furculiță: „Dodon este cel care a promovat posibilitatea străinilor să cumpere pământuri”

Sergiu Litvinenco, despre acuzațiile lui Corneliu Furculiță: „Dodon este cel care a promovat posibilitatea străinilor să cumpere pământuri”

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco, citat de anticorupţie.md, spune că președintele Igor Dodon este cel care a promovat posibilitatea străinilor să cumpere pământuri în Republica Moldova.

Șeful statului, Igor Dodon, este cel care a promulgat Legea privind acordarea cetățeniei Republicii Moldova prin investiții.

Din 2018 până în prezent, Dodon a semnat multiple decrete de acordare a cetățeniei moldovenești străinilor. Ultimul asemenea decret a fost semnat chiar pe 3 august 2020 și prevede acordarea cetățeniei Republicii Moldova pentru 11 persoane străine. Toate aceste 11 persoane au liber la cumpărarea pământului”, a precizat parlamentarul într-o postare pe Facebook.

La 3 august curent, președintele Igor Dodon a semnat un decret de acordare a cetățeniei Republicii Moldova în schimbul investițiilor. În total, 11 persoane au devenit cetățeni ai Republicii Moldova.

Documentul a fost publicat pe 7 august în Monitorul Oficial. Numele beneficiarilor este ținut în secret.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close