Politic

Sergiu Litvinenco, despre acuzațiile lui Corneliu Furculiță: „Dodon este cel care a promovat posibilitatea străinilor să cumpere pământuri”

Sergiu Litvinenco, despre acuzațiile lui Corneliu Furculiță: „Dodon este cel care a promovat posibilitatea străinilor să cumpere pământuri”

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco, citat de anticorupţie.md, spune că președintele Igor Dodon este cel care a promovat posibilitatea străinilor să cumpere pământuri în Republica Moldova.

Șeful statului, Igor Dodon, este cel care a promulgat Legea privind acordarea cetățeniei Republicii Moldova prin investiții.

Din 2018 până în prezent, Dodon a semnat multiple decrete de acordare a cetățeniei moldovenești străinilor. Ultimul asemenea decret a fost semnat chiar pe 3 august 2020 și prevede acordarea cetățeniei Republicii Moldova pentru 11 persoane străine. Toate aceste 11 persoane au liber la cumpărarea pământului”, a precizat parlamentarul într-o postare pe Facebook.

La 3 august curent, președintele Igor Dodon a semnat un decret de acordare a cetățeniei Republicii Moldova în schimbul investițiilor. În total, 11 persoane au devenit cetățeni ai Republicii Moldova.

Documentul a fost publicat pe 7 august în Monitorul Oficial. Numele beneficiarilor este ținut în secret.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker